Lasersko CNC sečenje

lasersko secenje

Lasersko sečenje

Povoljno vršimo CNC lasersko sečenje na fiber laseru. Uz snagu od 1500W i radnu površinu od 3000x1500mm, možemo da ponudimo precizno sečenje:

  • crnog lima do 14mm,
  • nerđajućeg čelika (prohrom, INOX) do 6mm,
  • aluminijuma do 3mm.

Za izradu ponude, pošaljite nam crteže u DXF ili DWG formatu. Pored radnog fajla, neophodne su informacije o vrsti i debljini lima, ukupna količina pozicija i rok izrade.

Graviranje

Graviranje (markiranje) fiber laserom

Mali fiber laser od 30W sa galvo glavom je mašina pogodna za brzo i efikasno ispisivanje (graviranje, markiranje) metala i nemetala. Najbolji rezultati se postižu na inoxu, a rezultat je trajan.

Nudimo usluge graviranja : mašinskih delova i elemenata, alata i industrijskih pločica odgovarajućim natpisom, grafikom, QR kodom, bar kodom, serijskim brojem i slično.

Izrada elektronskog fajla u DXF formatu

Izrada elektronskih fajlova i prototipa

Na osnovu vaše skice ili kotiranog crteža, možemo Vam ponuditi izradu odgovarajućeg elektronskog fajla u DXF formatu. Razrada ideje i priprema odgovarajuće dokumentacije su osnov za izradu prototipa.

Pored usluga sečenja i graviranja, u saradnji sa našim partnerima možemo Vam ponuditi usluge : zavarivanja, savijanja, termičke obrade metala, farbanja, plastifikacije…