Pec za pecenje sito stampe

O nama

Preduzeće Terra Art je osnovano 1994. godine kao mala porodična firma za proizvodnju keramike. Ubrzo, usled sve većeg obima posla, proširujemo obim svojih aktivnosti i počinjemo da se bavimo proizvodnjom sirovina za keramiku i raznih mašina i opreme za tu namenu – grnčarska kola, tokerice, mlinovi i vibro sita. Konstantnim istraživanjem i razvojem u oblasti termike svoju delatnost proširujemo na gotovo sve procese termičke obrade – kaljenje i topljenje metala, fuzija i savijanje stakla, fotokeramika, porcelan.

Pored proizvodnje za domaće tržište, značajan deo prodaje se ostvaruje na tržištu regiona i Evropske Unije. Pouzdanost opreme se zasniva na visokim standardima prilikom razvoja i projektovanja, kao i kod izrade i ispitivanja uređaja.

Naša najbolja preporuka su mnogi zadovoljni kupci, ali i najbolji odnos cene i kvaliteta, praćen najdužim garantnim rokovima na evropskom tržištu. Svi klijenti dobijaju neograničenu tehničku i tehnološku podršku kako bi maksimalno usavršili svoj proizvodni proces i unapredili poslovanje, a za uzvrat nam daju povratnu infomaciju po pitanju karakteristika naših proizvoda i mogućnosti unapređenja.

Pored saradnje sa našim dugogodišnjim poslovnim partnerima, otvoreni smo za saradnju i sa novim – kako po pitanju plasmana naših proizvoda na inostranom tržištu, tako i po pitanju plasmana uvoznih sirovina i opreme na srpskom tržištu.

Morgan